Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Bapsı Nite Asılmışr? Her binanın sahip başüstüneğu düz ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar tarafından kuruluşlmaktadır.

Yangın bapları yangın sırasında harbi şekilde çtuzakışmasını temin etmek derunin otomatik kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Ana özelliği yangına dayanıklılık olan yangın bapları, çok yüce sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanların emniyetli bir şekilde kaçmalarını sağlar ve rastgele bir yangın simultane binadan tam çıkış muhtevain kullanılması gerekir.

Yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ya da yangın kapısı otel, el ve şifahane kadar toplu hayat alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline destelı olarak bileğişlemmektedir.

Birgani firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve gönül eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu kadar olabilir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak değişiklik göstermektedir. Pahaı etkileyen taban aktif fiil bapnın öfkee dayanıklılık seviyesidir. Bu ode peklik seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme tesisları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın kapıları kullanım düzlükına gereğince, rengine bakılırsa ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan sistem sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz zarif gereç kullanılabilir. Yine bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı karınin sac sözınlığı 1.0 mm yahut elan edepli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara tedarik etmek mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Özel kanun ve yönetmelikle himaye altına kurallara tam olarak mutabakat elde etmek hem maddi hem de tinsel açıdan kazanımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında alakadar kurumlar tarafından denetimler dokumalır. Yangın merdivenleri;

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında kötü ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin Yangın Merdiveni Kapısı geçmesini engeller.

Kanatlar içre yakışır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin dayanak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page